Kwalestraat 136 , 9320 Nieuwerkerken (Aalst), Belgiƫ

Gevelbekleding met leien, rockpanel, sidings

De Kleinen Dakwerker - Gevelbekleding

Is uw gevel toe aan een renovatie of bent u die oude bakstenen gewoon beu? Met een gevelbekleding uit Aalst tovert u uw woning om en geeft u het als het ware een nieuwe jas met een mooie uitstraling. Alles is mogelijk met leien, rockpanel, sidings, en meer.

Oude gevel herstellen

Vele mensen kiezen vaak voor een gevelbekleding wanneer de oude bakstenen hun uitstraling verliezen, of als de muren vol gaten en putten zitten. De gevelbekleding van De Kleinen Dakwerker bestaat in verschillende uitvoeringen en kleuren. Op die manier bent u er zeker van dat u, welke woning u ook heeft, een gevelbekleding zal vinden die naadloos aansluit op de uitstraling van uw huis!

Materiaal bepaalt uitstraling

De keuze van materiaal zal grotendeels de uiteindelijke stijl van uw woning gaan bepalen. Kies daarom voor leien, sidings of rockpanel. Uiteraard wordt u daarbij begeleid door de ervaren aannemer. Ook het al dan niet isoleren behoort tot de mogelijkheden. Want ook hier kunt u veel centen besparen op uw energiefactuur, net zoals bij een zolderisolatie.

Aarzel niet om meer informatie of advies aan te vragen bij de dakdekker, of een vrijblijvende offerte voor uw komende project!