Kwalestraat 136 , 9320 Nieuwerkerken (Aalst), Belgiƫ

Uw hellende daken gedekt door een vakman

De Kleinen Dakwerker - Hellende daken

De Kleinen Dakwerker heeft een ruime ervaring in zowel nieuwbouw als renovatie om uw project mee te begeleiden en hellende daken te Aalst en omstreken te voorzien van een mooie en nieuwe bedekking. Alle soorten materialen zijn mogelijk, net als ramen of goten als afwerking.

Alle bedekkingswerken

Een dak is een grote investering, maar zorgt ervoor dat u vele jaren droog en goed geïsoleerd zit. Na de werken van de daktimmer zit u dus goed bij de Kleinen Dakwerker. Voor renovaties kunt u daarbij ook rekenen op de vlotte afbraak en afvoer van uw oude dakbedekking. De daktimmerwerken zelf worden echter niet uitgevoerd door De Kleinen Dakwerker.

Ook dakafwerking en goten of ramen

Vervolgens kan de volledige afwerking van uw dak ook onder handen genomen worden. Daarbij zijn verschillende mogelijkheden die er niet alleen voor zorgen dat uw dak lang mee kan gaan, maar die eveneens een nuttige en soms praktische functie hebben.

Denk daarbij aan de strategische plaatsing van bijvoorbeeld een Velux-raam dat meer licht in uw woning trekt. Of een goede dakgoot voor de vlotte afvoer van water en eventueel vuil. Zo kan De Kleinen Dakwerker mooie zaken toevoegen met allerhande zink- en koperwerken, of ook loodwerken. Deskundig advies is steeds inbegrepen.