Kwalestraat 136 , 9320 Nieuwerkerken (Aalst), Belgiƫ

Platte daken in EPDM, Derbigum of Roofing

De Kleinen Dakwerker - Platte daken

Voor de herstelling en aanleg van nieuwe platte daken te Aalst kunt u rekenen op de goede opvolging en afwerking van deze dakdekker. En dat in EPDM, Derbigum of Roofing van de beste kwaliteit.

Nette afwerking en oplevering

De service van De Kleinen Dakwerker staat voorop. Alle opdrachten worden nauw overlopen met de klant zodat de oplevering exact is aan de wensen van de klant. Ook voor herstellingen aan uw bestaand plat dak kunt u rekenen op de service van deze vakman. Vraag gerust naar het deskundig advies en laat u overtuigen door het vakmanschap en manier van werken bij De Kleinen Dakwerker.

Er zijn vele soorten materialen die voor een plat dak kunnen dienen. Deze vakman kiest resoluut voor de producten die de beste duurzaamheid bieden en kwaliteit van de werken kunnen garanderen.

Dakbedekking voor plat dak

EPDM is een synthetische dakrubber dat afdichtingen goed bedekt en een uitstekende weerstand biedt tegen extreme weersinvloeden. Daardoor heeft het een lange levensduur. Derbigum bestaat uit membranen en scoort daardoor nog beter op levensduur. Het is een materiaal dat vaak gelijmd wordt op uw dak, en niet gebrand.

De klassieker die iedereen al kent is roofing. Een zeer degelijk materiaal dat flexibel is en dus op nagenoeg alle plekken kan toegepast worden.